Boeren Trekkertrek Eext
 

Tickets voor Boeren Trekkertrek Eext 2021

De ticket verkoop voor Boeren Trekkertrek Eext 2021 komt beschikbaar op 20 juni 2021 om 12:00. Wees erbij, want Op=Op!

4 juli gaat het dan eindelijk gebeuren, de tweede editie van Boeren Trekkertrek op de kleibaan van Eext! Tijdens ons evenement zijn diverse Standaard, Duitse, Hobbysport, Sport en Supersport klassen te zien welke stijden om de verste afstand te trekken. Nieuwschierig? Neem dan een kijkje op de deelnemerspagina. In aanloop naar het evenement zullen hiern nog nieuwe bijkomen.

Op ons evenement is plek voor 1000 bezoekers, welke opgedeeld worden in twee vakken van 500 personen. Deze vakken worden op onderstaande afbeelding weergegeven. De vakken betreffen sta plekken. Tickets voor ons evenement zijn te bestellen per vak en zijn persoons gebonden. Dit betekend dat een ticket niet uitwisselbaar is onderling, met als reden dat wij hierdoor kunnen aantonen wie er op het evenement zijn geweest bij een mogelijke corona besmetting. Hierdoor is het ook niet mogelijk van vak te wisselen. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis, evenals het parkeren. Helpers van deelnemers krijgen via de mail bericht voor een entreebewijs, die hoeven geen ticket te kopen.

Elk vak is voorzien van catering en toiletvoorzieningen, om loopbewegingen zo ver mogelijk terug te dringen. Het organiseren op deze manier is alleen mogelijk wanneer iedereen zich houdt aan de geldende corona maatregelen, dus in de basis 1,5 meter afstand, tenzij het eenzelfde huishouden of gezin betreft. Doordat er 1,5 meter gehouden moet worden, hoeft er niet getest te worden op corona. Hierdoor willen we u vragen dit ook te respecteren en deze maatregelen zelf te hanteren. Ook vragen wij u onze huisregels te hanteren. Mocht dit niet lukken na meerdere waarschuwingen, dan is verwijdering van het wedstrijd terrein mogelijk. Er is ruimte genoeg op het terrein, dus vragen wij u vriendelijk deze maatregelen na te leven. Alleen met zijn allen kunnen we er en mooie dag van maken. 

Tickets zijn verkrijgbaar via deze link.