Boeren Trekkertrek Eext
 

Tickets voor Boeren Trekkertrek 2020

De ticket verkoop voor Boeren Trekkertrek Eext 2020 komt beschikbaar op 1 september 2020 om 12:00. Wees erbij, want Op=Op!

13 september gaat het dan eindelijk gebeuren, Boeren Trekkertrek op de kleibaan van Eext! Tijdens ons evenement zijn diverse Standaard, Duitse, Hobbysport, Sport en Supersport klassen te zien welke stijden om de verste afstand te trekken. Nieuwschierig? Neem dan een kijkje op de deelnemerspagina.

Op ons evenement is plek voor 600 bezoekers, welke opgedeeld worden in 3 vakken van 200 personen. Deze vakken worden op onderstaande afbeelding weergegeven. Tickets voor ons evenement zijn te bestellen per vak en zijn persoons gebonden. Dit betekend dat een ticket niet uitwisselbaar is onderling, met als reden dat wij hierdoor kunnen aantonen wie er op het evenement zijn geweest bij een mogelijke corona besmetting. Hierdoor is het ook niet mogelijk van vak te wisselen. Elk vak is voorzien van catering en toiletvoorzieningen, om loopbewegingen zo ver mogelijk terug te dringen. Door goed overleg met de gemeente is het voor ons mogelijk zoveel mensen op ons evenement toe te laten, mits de corona richtlijnen gehanteerd worden. Hierdoor willen we u vragen dit ook te respecteren en deze maatregelen zelf te hanteren. Ook vragen wij u onze huisregels te hanteren. Mocht dit niet lukken na meerdere waarschuwingen, dan is verwijdering van het wedstrijd terrein mogelijk. Er is ruimte genoeg op het terrein, dus vragen wij u vriendelijk deze maatregelen na te leven. Alleen met zijn allen kunnen we er en mooie dag van maken.